Hrana Koi Futtermix TRIKOI Kalt 6.5 mm 5kg ( pt.apa rece sub 15 gr C) 1/3 scufundabila

  • Hrana Koi Futtermix TRIKOI Kalt 6.5 mm 5kg ( pt.apa rece sub 15 gr C) 1/3 scufundabila
  • 160 lei

 (0 opinii)
  • Cod produs: 10017
  • Disponibilitate: 1-7 zile
- +

Comanda cu un singur click

Daca te grabesti sau vrei sa afli mai multe informatii lasa-ne datele tale si te contactam noi.

Potrivit pentru temperaturi ale apei sub 15°C. Mix toamna-iarna-primavara.
(1/3 scufundare, 2/3 plutire)
Dimensiune pelete: 6,5 mm
Dacă aruncați o privire mai atentă asupra producătorului (Alpha CH 31265), veți găsi în mod inevitabil complexul exclusiv de micronutrienți AQUACULTURE GUARD®. Această substanță este conținută în fiecare dintre tipurile noastre de hrană Hokovit.
Acest amestec este alcătuit după cum urmează:
33,3% Germeni de grâu Tri Koi®, Spirulina Tri Koi®, Tri Koi® Vital (scufundare).
Proteina 36 %
Grasime 6%
Fibra 3%
Ingrediente: grâu, făină de pește, făină de soia, clei de porumb, făină verde de lucernă, orez, ulei de pește, tort de germeni de grâu, tărâțe de grâu, pulbere de hemoglobină, drojdie de bere, făină de alge spirulina, extracte de drojdie, umflături de grâu, zahăr de struguri, rădăcină de lichior, colostru, ulei esențial, ulei de soia, ulei de soia, ulei de soia
Vitamine și minerale: fier, zinc, mangan, cupru, iod, seleniu, vitamina A, D3
Aditivi tehnologici: propionat de calciu 2000 mg / kg, BHT 150 mg / kg
HOMEXAN-STIMUL CONCENTRAT (HSC)
Această combinație unică de HOKOVIT din diferite fracții de extract de drojdie și raportul lor de amestecare între ele determină intestinul să promoveze creșterea florei acidului lactic și a bacteriilor bifidus dorite în tractul digestiv. Acest lucru face ca colonizarea intestinului cu agenți patogeni (de exemplu, bacteriile coli) să fie considerabil mai dificilă. Această stabilizare a florei intestinale nu are doar un efect pozitiv asupra sănătății animalelor, dar prezintă și efecte excelente în ceea ce privește dezvoltarea timpurie a tractului digestiv. În același timp, capacitatea digestivă crește, astfel încât mai multe furaje sunt absorbite și digerate mai bine.
Un alt efect al HSC este că suplimentele de drojdie adăugate stimulează sistemul imunitar și contribuie la detoxifiere. Pe de o parte, acest lucru se datorează „efectului de schimb ionic”. Toxinele sunt legate ireversibil de suprafața extractelor de drojdie. Aceasta ameliorează ficatul (detoxifierea) și apărarea corpului. Pe de altă parte, aceste extracte de drojdie provoacă o iritare constantă a apărării organismului, care recunoaște presupuși agenți patogeni. Substanțele speciale extrase din drojdie în HSC sunt necesare în cantități mari atunci când celulele corpului se divid. Prin urmare, este evident că o dezvoltare optimă și o creștere ridicată zilnică pot fi obținute dacă furnizarea acestor extracte limitante de drojdie este îmbunătățită semnificativ prin HSC.
Performanța ridicată se caracterizează printr-o rată crescută de diviziune celulară. HSC conține extracte de drojdie pentru a promova diviziunea rapidă a celulelor. O rată crescută de divizare a celulelor (creștere mai rapidă) favorizează dezvoltarea animalelor și, de asemenea, stabilizează funcțiile digestive, organice și imune. În același timp, nevoia de întreținere este redusă, deoarece energia necesară pentru divizarea celulelor poate fi economisită. Acest efect este deosebit de evident în celulele epiteliale ale intestinului subțire, celulele sistemului imunitar și în celulele hepatice. Acest lucru duce, de asemenea, la o mai bună eficiență și utilizarea tuturor substanțelor nutritive consumate.

Mixul nostru de furaje este un furaj standard de înaltă calitate de la Hokovit, fabricat în Elveția.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha