Tratamente pesti / dezinfectanti iaz

Tratamente pesti / dezinfectanti iaz


     Medicatia crapilor koi este un subiect foarte complex si exista multe controverse referitor la medicamentul cel mai bun ce trebuie folosit. Inainte de a folosi un medicament trebuie sa stim de ce boala sufera pestele si in acelasi timp motivul aparitiei bolii. Unele substante chimice pot reduce radical nivelul de acoperire al mucoasei protectoare pe pesti. Cand crapii koi sunt stresati datorita schimbarii calitatii apei atunci si cantitatea de amoniac ce o produc creste. Toate substantele chimice au efect nociv asupra bacteriilor benefice din filtru si din iaz. Intodeauna cand folositi un medicament trebuie sa cunoasteti cu exactitate volumul iazului ca sa stiti cum sa dozati aceste produse. Alegerea produsului chimic corect este cea mai grea parte pentru tratarea unui iaz cu crapi koi.

    Pentru prevenirea bolilor de primavara ca de ex. infectiile bacteriene va recomandam vaccinul oral, substanta ce se amesteca in hrana crapilor koi.

Apasati aici pentru a gasi toata documentatia despre medicamente si tratatare a crapilor Koi.Afişare 1 - 15 din 19 (2 pagini)