Clarificatoare si sterilzatoare UVC

Clarificatoare si sterilzatoare UVC

     Clarificatoarele UVC si Sterilizatoarele UVC sunt aparate care fac ca lumina ultravioleta a lampii sa distruga celula AND a algelor aflate in suspenisa apei. Aceste aparate se folosesc cand masa apei este verde mai ales pe timpul verii. Clarificatoarele UVC/ Sterilizatoarele UVC  nu sunt eficiente asupra  algelor filamentoase!!!

    Diferenta intre clarificatoare si sterilizatoare consta nu numai prin debitul redus ce trebuie sa treaca prin sterilizatoare comparativ cu clarificatoarele  dar mai ales prin lampa folosita. Sterilizatoarele folosesc lampi numite amalgam a carei lungime de unda este cat mai aproape de 253.7 nm. Doar lampile amalgam pot anihila bacteriile, parazitii si virusii!

    Sterilizatoarele UVC sunt aparate de folosesc debite mici de apa pentru  ca microorganismele din apa sa fie cat mai mult timp in contact cu razele ultraviolete. Singurele lampi ce pot distruge bacteriile nebenefice din apa, virusi, paraziti sunt cele ce folosesc lampi amalgam! Aceste lampi au avantajul ca tin de 3 ori mai mult ca lampile normale.    

       Atentie la ce cumparati! Clarificatoarele UVC nu pot distruge parazitii, bacteriile sau virusii, ele doar limpezesc apa!!!


Clarificator/Sterilizator CUV 155 55W

Code: 50100Brand: Sun Sun
550Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)