Hrana crapi Koi TriKoi Farbe 4.5 mm 5 kg sac

  • Hrana crapi Koi TriKoi Farbe 4.5 mm 5 kg sac
  • 160 lei

 (0 opinii)
  • Cod produs: 10807
  • Disponibilitate: 1-7 zile
- +

Comanda cu un singur click

Daca te grabesti sau vrei sa afli mai multe informatii lasa-ne datele tale si te contactam noi.

Hrana pentru culoare cu ingrediente naturale pentru intensificarea culorilorl.
Datorită compoziției sale speciale, Tri Koi® Color acceptă pigmenții de culoare din Koi care se află în stratul de piele. Acestea asigură culori strălucitoare și culori strălucitoare. Este un furaj complet, dar poate fi amestecat și cu alte tipuri de furaje.


Hrana noastră este un furaj standard de înaltă calitate de la Hokovit, fabricat în Elveția.

Dacă aruncați o privire mai atentă asupra producătorului (Alpha CH 31265), veți găsi în mod inevitabil complexul exclusiv de micronutrienți AQUACULTURE GUARD®. Această substanță este conținută în fiecare dintre tipurile noastre de hrană Hokovit.

Ingrediente: grâu, clei de porumb, făină de pește, făină de soia, orez, făină verde de lucernă, ulei de pește, drojdie de bere, tort de germeni de grâu, extracte de drojdie, rădăcină de lichior, glucoză, colostru, uleiuri esențiale, ulei de germeni de grâu, ulei de semință, ulei de soia.

Vitamine și minerale: fier, zinc, mangan, cupru, iod, seleniu, vitamina A, D3

Aditivi senzitivi: astaxantină 20mg / kg

Aditivi tehnologici: propionat de calciu 2000 mg / kg, acid silicic, precipită 500 mg / kg, BHT 150mg / kg

HOMEXAN-STIMUL CONCENTRAT (HSC)
Această combinație unică de HOKOVIT din diferite fracțiuni de extract de drojdie și raportul lor de amestecare stimulează reciproc intestinul. Creșterea florei acidului lactic și a bacteriilor bifidus dorite în tractul digestiv. Acest lucru face ca colonizarea intestinului cu agenți patogeni (de exemplu, bacteriile coli) să fie considerabil mai dificilă. Această stabilizare a florei intestinale nu numai că are un efect pozitiv asupra sănătății animalelor, dar prezintă și efecte excelente în ceea ce privește dezvoltarea timpurie a tractului digestiv. În același timp, capacitatea digestivă crește, astfel încât mai multe furaje sunt absorbite și digerate mai bine.

Un alt efect al HSC este că suplimentele de drojdie adăugate stimulează sistemul imunitar și contribuie la detoxifiere. Pe de o parte, acest lucru se datorează „efectului de schimb de ioni”. Toxinele sunt legate ireversibil la suprafața extractelor de drojdie. Aceasta ameliorează ficatul (detoxifierea) și apărarea corpului. Pe de altă parte, aceste extracte de drojdie provoacă o iritare constantă a apărării organismului, care recunoaște presupuși agenți patogeni. Substanțele speciale extrase din drojdie în HSC sunt necesare în cantități mari atunci când celulele corpului se divid. Prin urmare, este evident că se poate realiza o dezvoltare optimă și o creștere ridicată zilnică dacă furnizarea acestor extracte limitante de drojdie este îmbunătățită semnificativ prin HSC.

Performanța ridicată se caracterizează printr-o rată crescută de diviziune celulară. HSC conține extracte de drojdie pentru a promova diviziunea rapidă a celulelor. O rată crescută de divizare a celulelor (creștere mai rapidă) favorizează dezvoltarea animalelor și, de asemenea, stabilizează funcțiile digestive, organice și imune. În același timp, nevoia de întreținere este redusă, deoarece energia necesară pentru divizarea celulelor poate fi economisită. Acest efect este deosebit de evident în celulele epiteliale ale intestinului subțire, celulele sistemului imunitar și în celulele hepatice. Acest lucru duce, de asemenea, la o mai bună eficiență și utilizarea tuturor substanțelor nutritive consumate.

Proteina 34%

Grasime 5.5%

Fibra 3%

Cenusa 6.5%


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Hrana crapi koi