Clarificator/Sterilizator UV de 75 w cu dozator si timer incorporat

  • Clarificator/Sterilizator   UV de 75 w cu dozator si timer incorporat
  • 1.300 lei

 (0 opinii)
  • Producător: Aquaforte
  • Cod produs: TA 244
  • Disponibilitate: Precomanda
- +

Comanda cu un singur click

Daca te grabesti sau vrei sa afli mai multe informatii lasa-ne datele tale si te contactam noi.

            Clarificatoarele UVC confera apei din iaz claritate. Dupa ce apa din iaz trece prin clarificatorul UVC in mod direct fara miscare de rotatie, ea este expusa la lumina produsa de UVC. Ca urmare a  expunerii la aceasta radiatie, ( apa verde) sunt omorate astfel incat apa devine limpede. Pentru o eficenta maxima clarificatorul trebuie sa functioneze non stop iar lampile (sursa de lumina) trebuie schimbate dupa 6-8000 ore de functionare. Deasemenea dupa un sezon este bine sa curatam si sticla ( cuartul ) clarificatorului. 

            Ce putere trebuie sa aibe lampa UV? Pentru o functionare optima este bine ca lampa sa aibe cel putin 3w/1000 litri de apa, preferabil 6w/1000l. Totul depinde de amplasarea iazului, masa biologica din iaz. Clarificatorul trebuie intodeauna amplasat inaintea filtrului mecanic,  astfel incat algele moarte sa ramana direct in filtru.

                Avantajul acestui acestui clarificator este ca are atasat de corpul lui si un dozator pentru diferite lichide (pt. bacterii nitrificare, solutii antialge), dozare ce se poate face de  pana la 60ml/ora. Deasemena se poate programa doar timpii de functionare ai uv-ului.

            Produs fabricat in Olanda inclusiv lampa UV este fabricata in Europa!

Technical
Debit maxim recomandat 15-20000 l
Diametru racord furtun 50-63 mm
Putere 75 w
Recomandat la iazuri cu pesti 35000 l

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: sterilizator uv, sterilizator uv apa, sterilizator uv de vanzare, sterilizator uv iaz, sterilizator uv ieftin, sterilizator uv piscine.