Hrana Koi Trikoi 6.5mm Friends 5kg

  • Hrana Koi Trikoi 6.5mm Friends 5kg
  • 150 lei

 (0 opinii)
  • Producător: Hokovit
  • Cod produs: 10816
  • Disponibilitate: 1-7 zile
- +

Comanda cu un singur click

Daca te grabesti sau vrei sa afli mai multe informatii lasa-ne datele tale si te contactam noi.

Hrana noastră este un furaj standard de înaltă calitate de la Hokovit, fabricat în Elveția.
Dacă aruncați o privire mai atentă asupra producătorului (Alpha CH 31265), veți găsi în mod inevitabil complexul exclusiv de micronutrienți AQUACULTURE GUARD®. Această substanță este conținută în fiecare dintre tipurile noastre de hrană Hokovit.
Proteina 36%
Grasime 5.5%
Fibra 4%
Cenusa 7.5%
Ingrediente: grâu, făină de soia, făină de pește, clei de porumb, făină verde de lucernă, orez, ulei de pește, pulbere de hemoglobină, tărâțe de grâu, făină de alge Spirulina, drojdie de bere, extracte de drojdie, tort de germeni de grâu, dextroză, rădăcină de lichior, colostru, uleiuri esențiale, ulei de in, ulei de soia ,.
Vitamine și minerale: fier, zinc, mangan, cupru, iod, seleniu, vitamina A, D3
Aditivi tehnologici: propionat de calciu 2000 mg / kg, BHT 150 mg / kg
HOMEXAN-STIMUL CONCENTRAT (HSC)
Această combinație unică de HOKOVIT din diferite fracții de extract de drojdie și raportul lor de amestecare între ele în intestin promovează creșterea florei acidului lactic și a bacteriilor bifidus dorite în tractul digestiv. Acest lucru face ca colonizarea intestinului cu agenți patogeni (de exemplu, bacteriile coli) să fie considerabil mai dificilă. Această stabilizare a florei intestinale nu numai că are un efect pozitiv asupra sănătății animalelor, dar prezintă și efecte excelente în ceea ce privește dezvoltarea timpurie a tractului digestiv. În același timp, puterea digestivă crește, astfel încât mai multe furaje sunt absorbite și digerate mai bine.
Un alt efect al HSC este că suplimentele de drojdie adăugate stimulează sistemul imunitar și contribuie la detoxifiere. Pe de o parte, acest lucru se datorează „efectului de schimb ionic”. Toxinele sunt legate ireversibil de suprafața extractelor de drojdie. Aceasta ameliorează ficatul (detoxifierea) și apărarea corpului. Pe de altă parte, aceste extracte de drojdie provoacă o iritare constantă a apărării organismului, care recunoaște presupuși agenți patogeni. Substanțele speciale extrase din drojdie în HSC sunt necesare în cantități mari atunci când celulele corpului se divid. Prin urmare, este evident că o dezvoltare optimă și o creștere ridicată zilnică pot fi obținute dacă furnizarea acestor extracte limitante de drojdie este îmbunătățită semnificativ prin HSC.
Performanța ridicată se caracterizează printr-o rată crescută de diviziune celulară. HSC conține extracte de drojdie pentru a promova diviziunea rapidă a celulelor. O rată crescută de divizare a celulelor (creștere mai rapidă) favorizează dezvoltarea animalelor și, de asemenea, stabilizează funcțiile digestive, organice și imune. În același timp, nevoia de întreținere este redusă, deoarece energia necesară pentru divizarea celulelor poate fi economisită. Acest efect este deosebit de evident în celulele epiteliale ale intestinului subțire, celulele sistemului imunitar și în celulele hepatice. Acest lucru duce, de asemenea, la o mai bună eficiență și utilizarea tuturor substanțelor nutritive consumate.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Hrana Koi Friends